مجتبی فدایی در نشست رویداد صنعتیار ۴ با موضوع آموزش اصول عارضه یابی از صنعت و نحوه rfp نویسی که به همت سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه برگزار شد، افزود: مجوز تولید بدون کارخانه این امکان را فراهم میکند تا شرکتهای نوپا که زیرساخت لازم برای تولید ندارند، بتوانند برای تولید محصول خود از زیرساخت یک شرکت مشابه که پروانه بهرهبرداری دارد، استفاده کنند.
وی گفت: صدور مجوز تولید بدون کارخانه، یک راه میان بُر برای افرادی است که فرمولاسیون یک محصول را دارند؛ ولی خط تولید ندارند و یا خط تولید آنها هنوز به بهرهبرداری نرسیده است و تا زمان بهرهبرداری از خط تولید خود، میتوانند در قالب قرارداد اجاره خط تولید از زیرساختهای شرکتهای مشابه بهرهمند شوند.
ارزیاب توسعه فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: صدور مجوز تولید بدون کارخانه، یکی از مدلهای درآمدی در دنیا است که اگر بهدرستی استفاده شود سوددهی خوبی دارد.
فدایی همچنین گفت: اگر یک واحد تولیدی، ظرفیت خالی خود را برای تولید در اختیار یک شرکت دانشبنیان قرار دهد از برخی مزایای شرکتهای دانشبنیان همچون دریافت تسهیلات بانکی و یا حضور در نمایشگاههای خارجی بهرهمند شود.
وی با بیان این که در بازار فناوری ، نیازهای شرکتهای صنعتی احصا و به شرکتهای متقاضی ارائه میشود، گفت: بابت هر قراردادی که بین متقاضی فناوری و فناور به امضا برسد تا سقف ۴۰۰ میلیون ریال حمایت بلاعوض به مشاور پرداخت میشود.
ارزیاب توسعه فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: برای قراردادی که بین متقاضی فناوری و فناور به امضا برسد تا سقف ۱۲۰۰ میلیون ریال حمایت بلاعوض به شرکت فناور پرداخت میشود که این مبلغ از رقم قرارداد کسر خواهد شد.