مقاله دکتر مجتبی فدایی با عنوان شناسایی و سنجش اهمیت عوامل موثر بر گریدینگ شغلی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی (مطالعه موردی: شرکت توکارنگ سپاهان) در اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری منتشر شد.
به گزارش وب سایت دکتر مجتبی فدایی اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ به صورت آنلاین توسط موسسه آموزش عالی هشت بهشت برگزار گردید. در این کنفرانس، ۸۶ عنوان مقاله در محورهای اصلی توسط ۱۸۹ پژوهشگر ارائه شده است.مجموعه مقالات اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری، در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ با شناسه ملی HBMACONF01 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است.
وب سایت دکتر مجتبی فدایی: مقالات پردانلود اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری از نظر تعداد دریافت توسط کاربران عبارتند «حسابداری بودجه ای» و «تاثیر ساختار سازمانی بر پیچیدگی مدیریت مبتنی برارزش در شرکت های دانش بنیان» و «بررسی تاثیر تجارت الکترونیک بر تجارت بین الملل با رویکرد نظریه ها» و «مرورری بر مفاهیم کلان داده: بررسی اهمیت کلان داده در حوزه حسابداری و حسابرسی» و «نقش حسابداری مدیریت استراتژیک و تصمیم گیری مدیران مالی سازمان های دولتی» و «مطالعه انجام شده از رابطه ضریب واکنش سود یک شرکت و توانایی مدیریتی آن» و «مطالعه انجام شده چگونگی تاثیر ساختارتمرکز مالکیت بر رابطه بین مدیریت سود ، اظهار نظر حسابرسی اصلاح شده و تغییر حسابرس» و «مطالعه انجام شده از کاربرد و پذیرش فناوری هوش مصنوعی در حسابداری مدیریت» و «حسابداری مدیریت» و «بررسی تاثیر برنامه ارزیابی عملکرد بر توانمندسازی کارکنان با نقش میانجی بهبودی سازمانی کارکنان ستادی شرکت نفت اهواز».مقالات ارائه شده در این کنفرانس بیشتر در موضوعات حسابداری وهوش مصنوعی ومدیریت وبورس اوراق بهادار تهران وحسابرسی وزنجیره تامین وسازمان وسرمایه فکری ومدیریت دانش وفناوری اطلاعات بوده است.
در چکیده این مقاله که با همکاری دکتر مجتبی فدایی ارائه شد آمده است: امروزه یکی از دغدغه های اصلی برای مدیران منابع انسانی اجرای گریدینگ شغلی است. هدف از انجام گریدینگ شغلی حصول اطمینان از منصفانه بودن ساختار پرداخت و به کار گرفتن کارکنان مختلف بر مبنای استراتژی سازمان و جریان کار بوده و اینکه رفتارهای کارکنان را بر دریافت نتایج مطلوب، متمرکز سازد. هدف این پژوهش شناسایی و سنجش اهمیت عوامل موثر بر گریدینگ شغلی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی بود. این پژوهش از لحاظ روش اجرا توصیفی-پیمایشی با ماهیت اکتشافی و از نظر هدف کاربردی و از لحاظ زمان مقطعی می باشد. جامعه آماری در این پژوهش شامل مدیران ارشد شرکت توکارنگ بود، که با توجه به محدود بودن جامعه آماری، تعداد ۱۱ نفر به عنوان نمونه آماری به روش سرشماری انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری تحقیق، پرسشنامه مقایسات زوجی می باشد و برای تحلیل داده ها، از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داد که تجربیات، دانش و گواهینامه مهارتی، به عنوان مهمترین عوامل مربوط به گریدینگ شغلی در شرکت توکارنگ سپاهان، شناسایی شدند.